Nordisk Group A/S

VELKOMMEN TIL Nordisk Group A/S (tidl.  Nordisk Skoletavvle Fabrik A/S)

Vi kan i dag tilbyde vore kunder en hel paraply af færdige løsninger til møde- og undervisningslokaler. Pluk i vores kompetencer og brug det du har behov for:
 

Nordisk Furniture : (Møbel løsninger): I vores  møbelafdeling udvikles og produceres det rette sortiment møbler for at understøtte processerne i møde- og undervisningslokaler.

Nordisk Audiovisual (AV løsninger:) I vores av afdeling  udvikles og produceres tekniske løsninger bl.a. monitortavler og interaktive løsninger herunder styring- og kontrolpaneler.

Nordisk Boards (Tavleløsninger): I vores produktionsafdeling fremstiller vore egne uddannede "tavlespecialister" og smede alle produkter helt fra bunden. Vi kan derfor levere i rette kvalitet inden for kort tid.
 

I NSF design og konstruktionsafdeling udvikles produkter og koncepter til bl.a. fremtidens undervisning-og møderum samt special- og kundetilrettede løsninger.

I NSF montageafdeling tager vore egne montører og teknikerer hånd om færdiggørelsen hos jer.

I Nordisk Conferencecentre  kan I gå på opdagelse for inspiration og afholdelse af møder - vi har 11 forskellig indrettede lokaler. Besøg også vores sidste nye tiltag i Innovationscenteret - Santa Maria Novella shoppen med cremer og cologner fra et af verdens ældste parfumerier
- se vores nye

Lidt om Nordisk Conferencecentre

film you tube NSF Innovationscenter.jpg

Lidt om Nordisk Group

Nordisk Skoletavle Fabrik -  introfilm.jpg

Vi vil med glæde stille os til disposition for inspiration og sparring

Nordisk Group
Pia Thybo
Ejer og Direktør

Vil du læse mere- så gå til NSF vision/mening 

nsf